Miljövänliga sängkläder och handdukar för resan

Erbjud dina gäster högsta möjliga komfort och bekvämlighet. I hytten. På vandrarhemmet. I stugbyn. Cellcomb HomeAway sängkläder och handdukar i Biolam® eller Hygilam® är miljövänliga alternativ till textilier. Med andra ord kan du nu erbjuda en ostörd nattsömn i bomullsmjuka, sköna sängkläder som kan komposteras eller sorteras för energiåtervinning. Sleeping comfort made easy.

EKONOMI OCH KOMFORT

Cellcomb HomeAway är en serie miljövänliga sängkläder och handdukar för korttidsbruk som passar perfekt istället för sängkläder av textil utan att göra avkall på komforten. Fördelarna är uppenbara. Du kan till exempel förenkla hanteringen av använda produkter och slippa kostnaderna för att hålla dina textilier i omlopp. Traditionella engångsprodukter upplevs ofta som prassliga och obekväma, men tack vare innovation och miljömedveten produktutveckling vill vi påstå att Cellcombs produkter erbjuder en avsevärt mer bomullslik känsla i en nätt och återvinningsbar förpackning.

MILJÖVÄNLIGA MATERIAL

Cellcomb HomeAway finns i två miljövänliga material: Biolam® eller Hygilam®. Väljer du Biolam® får du komposterbara produkter med mycket hög bekvämlighet och komfort. Råmaterialen är genomgående från förnyelsebara källor. Hygilam® ger en något längre hållbarhet och kan sopsorteras för energiåtervinning. Underlakanen kan förses med en lika miljövänlig, stärkelsebaserad biofilm som skyddar mot bakterier och vätskor. Övriga produkter i serien kan också kompletteras med biofilm.

BÄTTRE SKYDD MOT FUKT

Sängkläderna kan beställas med eller utan en skyddande barriär av stärkelsebaserad biofilm som ger ett extra skydd mot fukt och vätska, vilket ger ytterligare fördelar då madrasser, täcken och kuddar inte behöver bytas lika ofta.

KONTAKT HOMEAWAY

Henric Nedéus
Tel: +46 54 7000 401
Mob: +46 709 67 00 57
E-post: henric.nedeus@cellcomb.com

Så säger våra kunder

Sköna sängkläder från Cellcomb förenklade hanteringen och minimerade kostnader på Byske Havsbad

Cellcomb i Karlstads bäddset och handdukar används av Byske Havsbad. Katarina Larsson, platsansvarig säger ”Vi är förvånade, det har sålt jättebra, mycket bättre än vi trodde från början. Det är …

Miljövänliga sängkläder bidrog till bättre arbetsmiljö på Pite Havsbad

Pite Havsbad har valt att erbjuda sina gäster Cellcomb Hygilam® Bäddset och Travelsoft fullt komposterbara handdukar och badlakan. Hotellchef Agneta Nyström berättar ”Till gästerna i våra stugor med självhushåll har …