Användningsområden

Cellcombs miljövänliga sängkläder och handdukar för korttidsbruk är perfekta att använda vid fler olika tillfällen och situationer. De passar utmärkt när man vill sova skönt, men slippa tvätten. Det här kan uppstå vid exempelvis lägerverksamhet, sportcuper, festivaler och andra sammanhang där övernattning krävs och man vill spara på kostnader och arbete.

Föreningar, idrottslag och sponsring

Tjäna pengar på sängkläder! Cellcombs sängkläder är förpackade i set bestående av lakan, påslakan och örngott. Genom enkel försäljning av bäddset till vänner och grannar kan föreningens ungdomslag snabbt erhålla ett stort ekonomiskt bidrag till lagkassan. Kontakta ansvarig säljare för ytterligare information om hur just din förening kan tjäna pengar på bäddset.

Husvagns- och båtsemester

Cellcomb HomeAway sängkläder och handdukar i Hygilam® eller Svanen-märkta Biolam® är miljövänliga alternativ till textilier. På ställen där vattentillgången är begränsad, t ex på husvagnssemestern, i hytten eller ute i skärgården, kommer Du att uppskatta sängkläder som inte behöver tvättas och som tar liten plats i väskan. Cellcomb HomeAways nätta, lätta och härliga sängkläder blir enkelt det bästa alternativet.

Läger, cuper och festivaler

Vid dessa aktiviteter är övernattning ofta en naturlig del, ibland upp till en vecka. Cellcombs sängkläder kan erbjuda komfortabel nattsömn och dessutom spar du på miljön. Dessutom slipper du ta med dig smutstvätten hem!

På campingen och i stugbyn

Våra ekologiska sängkläder och handdukar börjar bli populära på campingar och vandrarhem. Numera kan Du erbjuda dina gäster högsta möjliga komfort och bekvämlighet på rummet, på vandrarhemmet och i stugbyn, men fortfarande göra ett medvetet val eftersom Cellcomb HomeAways sortiment är miljövänligt och ett antal produkter även är Svanen-märkta. Sängkläderna kan säljas i konsumentvänliga bäddset, om man vill, uppställda i funktionella säljställ.

Profilering och sponsring

Ett miljövänligt bäddset kan vara en mycket uppskattad give-away till anställda och kunder. Alla har användning för sängkläder och ditt företag kan på detta sätt ge bort en miljövänlig och användbar produkt. Bäddsetets förpackning är utformat så att det kan tryckas med ett kundanpassat budskap. Kontakta ansvarig säljare för ytterligare information hur detta kan bli en uppskattad gåva.