HomeAway Sängkläder

Cellcomb HomeAway sängkläder är mjuka som bomull. Den unika komforten och dess miljömässiga kvaliteter gör våra sängkläder till ett självklart val för många olika korttidsboenden. Vandrarhem, färjor och stugbyar är några exempel där Cellcomb HomeAway kan bidra till att underlätta hanteringen och samtidigt göra en insats för miljön. Och du ger gästerna en skön nattsömn på köpet.

HomeAway sängkläder kan beställas som färdiga set bestående av lakan, påslakan och örngott. Varje set levereras i en praktisk, förseglad bärkasse.

Cellcomb HomeAway finns i två varianter: Biolam® och Hygilam®.

homeaway_sangklader


Biolam®

Cellcomb Biolam sängkläder
Biolam® är vår mest miljövänliga och komfortabla produkt. Råmaterialen kommer från förnyelsebara källor och slutprodukten är komposterbar. Lakanen tillverkas av nonwoven spunlace viskos och kan lamineras med stärkelsebaserad biofilm för extra skydd mot bakterier, mikroorganismer och vätskor. De flesta av våra lakan beställs med denna film. Övriga produkter i serien kan också förses med biofilm för ökad hygien. Limfogen återfinns endast på våra örngott och påslakan.

Cellcomb Miljövänliga Sängkläder Cellcomb HomeAway i Biolam® är Svanen-märkta.


Hygilam®

Cellcomb Hygilam sängkläder
Hygilam® är tillverkad av nonwoven polypropylen (thermobond eller spunlaid) som kan förses med stärkelsebaserad biofilm. Hygilam® är något mer slitstarkt än Biolam® och kan sorteras för energiåtervinning. Limfogen återfinns endast på våra örngott och påslakan.

Beställning

Våra sängkläder kan beställas i praktiska set innehållande ett örngott, ett lakan och ett påslakan. Vi levererar också dessa produkter förpackade kartongvis.


Storlekstabell

 

CELLCOMB HOMEAWAY BIOLAM®
PRODUKT STANDARDSTORLEK (CM)
Lakan*
Påslakan*
Örngott*
150 x 270
150 x 205

50 x 60 / 70
* med/utan barriär av biofilm
CELLCOMB HOMEAWAY HYGILAM®
PRODUKT STANDARDSTORLEK (CM)
Lakan*
Påslakan*
Örngott*
150 x 270
150 x 205

50 x 60 / 70
* med/utan barriär av biofilm